• mixed vegetable salad in a mason jar. 9%

    سردست گوسفندی

    توضیحات محصول: سردست گوسفند نر که شامل ماهیچه ،قلم ، 9 عدد دنده و مغز سردست هستش تهیه شده از: تهیه شده از سردست گوسفندی تازه نر ضایعات: غدد،چربی و رگ و قسمتهای غیر خوراکی و استخوان وزن ضایعات در هر کیلوگرم: بین 150 الی 250 گرم موارد مصرف: انواع خورشت،چرخکرده واستیک و....


    طریقه طبخ: به مقدار سفارش محصول وزن میشه که این مقدار +-.50 گرم ممکن است نوسان داشته باشه و متناسب با خواسته شما برش و بسته بندی انجام میشه و کاملا پاک میشه ،روی بسته ارسالی لیبل چاپی وجود داره که وزن و تاریخ بسته بندی رو نمایش میده لازم است که بدونید این وزن محصول قبل از پاک کردن میباشد خواص : با مصرف گوشت گوسفند شما می توانید 45% از روی مورد نیاز بدن که برای رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری می باشد را دریافت کنید. روی موجود در گوشت گوسفند نسبت به روی موجود در خوراکیهای دیگر نظیر لبنیات و حبوبات راحت تر جذب بدن می شود.

  • a Reuben sandwich on wax paper. 18%

    راسته مغز گوسفندی

    توضیحات محصول: راسته بدون استخوان گوسفندی تازه،نر،کشتار روز تهیه شده از: تهیه شده از راسته بدون استخوان گوسفندی تازه ضایعات: ندارد

    موارد مصرف: کباب چنجه و انواع استیک خواص : نیمی از چربی موجود در گوشت گوسفند، اشباع نشده است به همین جهت برای سلامتی انسان مفید بوده و به طور معمول مصرف این نوع گوشت در رژیم‌های غذائی سالم توصیه می‌شود شیوه بسته بندی و ارسال: در ظروف بهداشتی و سلفون کشیده


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. 10%

    راسته گوساله

    راسته گوساله یکی از بهترین بخش‌های گوشت گوساله است، که در بین مردم محبوبیت بسیار بالایی دارد.


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. 5%

    گوشت شتر تازه

    ز جمله غذاهای لذیذی که در هر زمانی می‌توانید به سراغش بروید، گوشت شتر است. اگر قصد ایجاد تنوع در وعده‌های غذایی خود را دارد، می‌توانید از یک منابع بسیار عالی مواد مغذی یعنی گوشت شتر استفاده کنید.


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. $16

    مغز شتر

    در کنار گوشت گوسفند و گاو که در جامعه عرف شده است، می‌توانید کمی تغییر ایجاد کرده و از گوشت شتر هم در وعده‌های غذایی خود استفاده کنید. یکی از بخش‌های شتر، مغز شتر نام دارد که دارای چربی بالایی است و در صورت رعایت اعتدال، می‌توانید آن را هم در برنامه غذایی خود جای دهید. گوشت شتر معمولا برای تقویت قوای عضلانی بسیار عالی است و می‌توانید از خواص آن برای کنترل چربی خون استفاده کرد


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. 16%

    تقسیم بندی انواع نژاد گوسفندان (گوشتی، پشمی و شیری)

    انواع نژاد گوسفندان کدامند؟ در همه نواحی جهان دام و طیور دارای نژادهای متنوعی می باشند. مطابق محل زندگی آنها مراقبت و پرورش داده می شوند. گوسفندان هم از این قاعده مستثتی نمی باشند و با نژاد ها و خصوصیات متنوعی وجود دارند. در کشور ایران هم برترین نژاد گوسفندان از دید هر فردی به ویژگی و خصوصیات مورد علاقه او باز می گردد


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries.

    برای پخت خورشت های ایرانی از چه نوع گوشتی باید استفاده کرد؟

    از آنجایی که گوشت برخی حیوانات زود آب می شود و به چشم نمی آید در حالی که ما در درست کردن انواع خورشت ها به دنبال گوشتی هستیم که علاوه بر داشتن کیفیت بالا در اثر حرارت دیدن سریع آب نشود به همین دلیل بر حسب نوع گوشت مصرفی و اینکه برای چه نوع خورشت ایرانی باید مورد استفاده قرار بگیرد نوعی تفکیک بندی صورت گرفته که به صورت زیر است. – برای تهیه خورشت قیمه که یکی از غذاهای اصیل ایرانی میباشد بهتر است از گوشتی استفاده شود که سریع آب نشود و چربی زیادی هم نداشته باشد که با توجه به نظر آشپزهای حرفه ای گوشت ران گوسفند به دلیل اینکه بدون چربی است و قدری هم خشک می باشد بهترین گزینه برای تهیه خورشت قیمه می باشد


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries.

    چه نوع گوشتی برای پخت استیک مناسب است؟

    یکی از غذاهای خوشمزه ای که امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است استیک می باشد به برش های مخصوص از گوشت گاو، گوساله و گوسفند که دارای رگه های چربی نیز می باشند استیک می گویند پخت استیک را به دو صورت سرخ شده و یا کبابی تهیه می کنند که بسته به ذائقه هر فردی می تواند یکی از این روش ها را انتخاب کند. علت محبوبیت بالای این غذا علاوه بر طعم عالی و بی نظیر ، دستور ساده پخت و زود آماده شدن آن می باشد. مناسب ترین گوشت برای پخت استیک


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. $16

    قسمت های مختلف گوشت گوسفندی

    در این متن به معرفی بخش های مختلف گوشت گوسفندی با نام اختصاصی آنها، وزن حدودی، برخی ویژگی ها و غذاهایی که می توان با هر یک از این قسمت ها درست کرد، اشاره می کنیم.


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries.

    گوشت گوسفندی مخصوص برای قورمه سبزی

    در ادامه مقاله می خوانیم که گوشت گوسفندی برای تهیه و طبخ قورمه سبزی چه فواید و خاصیت هایی دارد. همچنین در این مقاله می خواهیم به بررسی طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی بپردازیم و مطالبی را در مورد این که کدام بخش از این گوشت برای تهیه قورمه سبزی مناسب می باشد، ارائه دهیم.


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. $16

    کدام بخش از گوشت گوسفند برای پخت کباب مناسب است؟

    در ادامه این مقاله می خوانیم که کدام بخش از گوشت گوسفند برای پخت کباب مناسب است. همچنین به بررسی مزایا و ویژگی های گوشت گوسفند برای پخت کباب می پردازیم و با قسمت های مختلف گوشت و موارد استفاده از آن ها بیشتر آشنا می شویم. همان طور که می دانیم گوشت گوسفندی یکی از خوشمزه ترین و بی نظیر ترین گوشت های قرمز می باشد که اکثر افراد در غذاهای خود از آ ن استفاده می کنند. اما نکته بسیار مهم این است که کدام بخش از این گوشت برای پخت کباب مناسب است؛ چرا که این گوشت دارای قسمت و بخش های مختلفی می باشد که هر کدام از آن ها خاصیت و مزایایی دارند و برای انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرند.


  • گوشت فروشی اکبری A side view of a plate of figs and berries. $

    طرز تهیه خوراک جگر گوسفند

    برای تهیه خوراک جگر، ابتدا لازم است به بررسی ویژگی ها و ارزش غذایی موجود در جگر بپردازیم. این کار موجب آشنایی بیش تر ما با نیازهای تغذیه ای خود شده و نسبت به آنچه می خوریم، آگاهی پیدا می کنیم. به همین دلیل، در ابتدای این مقاله، به‎بررسی میزان کالری نهفته در انواع جگر پرداخته و اطلاعات شما را در این زمینه افزایش می‎دهیم. اصولا کالری موجود در بافت گوسفند زنده و تازه ذبح شده، به میزان قابل قبول و تامین کننده ای است. به همین دلیل، می توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل در نظر گرفت. البته، باید توجه داشت که مصرف هرگونه ماده افزودنی به آن، می تواند کالری موجود در غذای نهایی را افزایش دهد. بنابراین اگر به دنبال بهره مندی از کمترین کالری هستید، باید میزان افزودنی ها را به این ماده کاهش دهید.