درود فراوان بر دنبال کنندگان سایت گوشت فروشی اکبری ، ما برای حل یکی از بزرگترین چالشهای آشپزهای خانگی و بانوان عزیز آمدیم. زمانی که بررسی میکنیم یکی از دغدغههای بسیار بزرگ هر کد بانو در آشپزی رفع بوی گوشت میباشد. حال ممکن است که این موضوع به خاطر ماندن گوشت برای مدت طولانی در یخچال باشد. حتی ممکن است که رفع بوی گوشت از روی دستان و انگشتان، شما را درگیر خود کرده باشد. در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه از بوی بد گوشت در هر مرحلهای از آشپزی راحت شوید.
اما قبل از هر چیزی به چند نکته توجه داشته باشید. اولین و مهمترین نکته این است که گوشت تازه بوی بدی ندارد. به همین دلیل است که مشتریان گوشت فروشی اکبری زمانی که سفارش آنلاین خود را ثبت میکنند و گوشت را تحویل میگیرند، معمولاً اولین چیزی که بررسی میکنند بوی گوشت است. دومین نکته که شما باید به آن توجه داشته باشید، این است که نحوه نگهداری شما بسیار مهم میباشد. اگر گوشت در دمای نامناسب قرار داشته باشد بعد از مدت زمان کوتاهی دچار فساد و بوی بد میشود.
برای جلو گیری از بوی بد گوشت بهترین حالت نگهداری گوشت این است که منجمد شود. حتی در دمای یخچال نیز برای مدت زمان طولانی قرار نداشته باشد. یکی دیگر از نکاتی که شما باید به آن توجه داشته باشید این است که گوشت را نشورید.🤨 اگر قرار است که گوشت را برای مدت یک هفته و یا ده روز نگهداری کنید، بهتر است که آن را قطعه قطعه کنید و سپس بسته بندی نمائید. فقط زمانی که قرار است از گوشت استفاده کنید، آن را بشورید و سپس به سراغ آماده کردن و دیگر مراحل آن بروید. تفاوتی ندارد که خرید گوشت قرمز انجام دادهاید و یا خرید گوشت سفید.
از بین بردن بوی بد گوشت «زهم گوشت» به سبک آشپزهای حرفهای
معمولًا هر آشپزی برای از بین بردن بوی گوشت تکنیک خاص خود را دارد. تیم تحقیقاتی گوشت فروشی اکبری تمام تلاش خود را به کار گرفته است که برای شما چند روش مؤثر و ساده معرفی کنیم. سعی کنید در زمان مطالعه این بخش به جزئیات توجه کافی داشته باشید.
از بین بردن بوی بد گوشت قرمز
برخی از آشپزها به بوی گوشت قرمز اندکی حساس هستند و حتی آشپزی کردن با آن نیز برای آنها سخت میباشد. برای از بین بردن بوی بد گوشت قرمز یکی از بهترین کارها مرینیت کردن آن است. اما اگر شما زمان کافی نداشتید، بهترین کار این است که از فلفل سیاه، برگ بو «در صورت دسترسی نداشتن به برگ بو از نعنا خشک استفاده کنید»، هل آسیاب شده، زعفران دم کرده و گلاب استفاده کنید. دقت کنید که اضافه کردن آب لیمو به گوشت قرمز کار دستی نیست و ممکن است که باعث سفت شدن بافت آن شود.
به این نکته توجه داشته باشید که مهمترین رکن در بوی گوشت قرمز نحوه نگهداری آن حتی قبل از زمان خرید میباشد. اگر در حال حاضر گوشت فروشی اکبری در شهر شما شعبه فیزیکی ندارد، سعی کنید که خرید گوشت گوسفندی و یا خرید گوشت گوساله خود را از جایی انجام دهید که از نحوه نگهداری مناسب، بهداشت بالا و همچنین خوشنامی قابل قبولی برخوردار باشد. خرید گوشت قرمز نیاز به دقت بسیار بالا دارد. به همین دلیل پیشنهاد تیم تحقیقاتی گوشت فروشی اکبری بر این است که از بخش راهنمای خرید گوشت دیدن فرمایید تا با آگاهی هر چه تمام تر گوشت بخرید.
از بین بردن بوی بد گوشت سفید
گوشت طیور اغلب بوی بدی ندارد و حتی اگر به اشتباه نیز برای مدت زمانی بیرون از یخچال قرار داشته باشد، معمولاً بوی بدی به خود نمیگیرد. اما نکته بسیار مهم این است که برای از بین بردن بوی بد گوشت سفید بهتر است که از زردچوبه، پیاز، پودر سیر، آب بهار نارنج، سرکه و مقداری کم نمک استفاده کنید. اکثر مواد غذایی که به مزه دار کردن گوشت سفید کمک میکند، بوی کم زهم آن را نیز از بین میبرد. در مورد گوشت سفید مرینیت کردن آن نیز کفایت میکند.
اما در مورد گوشت ماهی موضوع کمی تفاوت دارد. گوشت ماهی ممکن است به صورتی بوی زهم داشته باشد که حتی پاک کردن آن بدون دستکش، بوی بسیار بدی را روی دست شما باقی بگذارد. از بین بردن بوی بد گوشت ماهی نیاز به توضیحات بسیار زیادی دارد. به همین دلیل بهتر است که از مقاله «طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا» به عنوان نمونه استفاده کنید.
از بین بردن بوی گوشت گندیده در یخچال
ممکن است که شما تکهای گوشت را داخل فضای یخچال برای مدت زمان طولانی قرار دهید و گوشت دچار فساد شود. در این صورت بهترین کار این است که گوشت فاسد شده را از یخچال خارج کنید، یخچال را خاموش کرده و مواد غذایی درون یخچال را نیز از آن خارج کنید. سپس ترکیبات زیر را تهیه کنید و با یک دستمال نخی نازک فضای داخل یخچال را تمیز کنید و در نهایت اجازه دهید که خشک شود. سپس محتویات داخل یخچال را مجدد به آن باز گردانید.
- آب – دو تا سه استکان
- سرکه – دو قاشق غذا خوری
- آب لیمو – دو قاشق غذا خوری
- دانههای فلفل سیاه – به مقدار بسیار کم «نصف قاشق چای خوری»
- عرق بهار نارنج – یک قاشق غذا خوری
دقت داشته باشید که اگر به بوی بد گوشت گندیده توجه کافی نداشته باشید، این موضوع میتواند منجر به فساد دیگر مواد غذایی در یخچال شما شود. از طرفی به این نکته توجه داشته باشید که پس از استفاده از این محلول حداقل دو الی سه ساعت باید فضای داخل یخچال شما با هوای آزاد در ارتباط باشد. در این صورت یخچال شما به خوبی بوی نامطبوع خود را از دست خواهد داد. بطور کلی لازم است که مقاله «بهترین مدت زمان نگهداری گوشت» را نیم نگاهی اجمالی داشته باشید تا از این دست مشکلات پیشگیری نمائید.