روش اول فیله کردن ماهی: ابزاری که برای برش ماهی نیاز داریم چاقو آشپزخانه و قیچی برش فیله است. پس از شستن ماهی، باله ها را با چاقوی آشپزخانه جدا کنید سپس یک برش اوریب دار از سمت سر ماهی به طرف دم ماهی ایجاد کنید و دست تونو روی ماهی بگذارید و اجازه بدید تا تیغه چاقو تیغ ماهی را احساس کند این برش را تا انتهای ماهی ادامه دهید تا فیله ماهی کامل جدا شود. همین کار را برای طرف دیگر ماهی نیز انجام دهید بطوریکه اسکلت ماهی کامل از بدنه جدا گردد. سپس برای جدا سازی فیله از پوست آن، در قسمت دم ماهی با چاقو برش کوچکی ایجاد میکنیم زیر فیله و پوست ماهی،به حالت اوریب و به آرامی چاقو را تا انتها میکشیم تا کاملا فیله از پوست جدا شود.
روش دوم فیله کردن ماهی: ماهی را از وسط برش داده، با چاقوی فیله، تیغ ها را از فیله جدا می کنیم و این عمل را در هر دو طرف ماهی انجام میدهیم. سپس با انگشت دست ستون فقررات ماهی را به آرامی از ماهی جدا کنید و در انتهای دم با چاقو استخوان را از ماهی جدا کنید. در این حالت ماهی به همراه سر و دم فیله می گردد.