حتما تا به حال مدل‌های مختلفی از بادمجان شکم پر را درست کرده و یا دیده‌اید، اما این مدل بادمجان شکم پر با آنچه که قبلا درست کرده‌اید متفاوت است. در این دستور بادمجان را با مرغ ترکیب کرده‌ایم تا این غذای خوش‌طعم، غذایی مجلسی‌تر به حساب آید. یکی از مهم‌ترین مواد به کار رفته در  این غذا سبزی معطر شمال است که با اسامی خاص چوچاق، خالواش و …. نام برده می‌شود. در صورتی که ترکیب این سبزی‌ها را نداشتید می‌توانید از نعنا و پونه‌ی تازه به جای آن‌ها استفاده کنید.

مواد لازم:

مرغ 1 عدد (جوجه 900 گرمی) 

بادمجان 2 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 3 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

سبزی (جعفری , پونه ، نعنا و گشنیز) هر کدام یک پیمانه

زعفران به مقدار لازم

نمک٬ فلفل٬ زردچوبه و پودرسیر به میزان لازم

رب انار ملس یک پیمانه

گردوی پودر شده یک و نیم پیمانه

گوجه فرنگی 4 عدد

طرز تهیه:

پوست بادمجان‌ها را جدا کنید.

به حالت لوزی شکل یک تکه از طول بادمجان برش بزنید و کمی از داخل آن را خالی کنید. تکه‌ی جدا شده را سر جای خود بگذارید تا با دیگر تکه‌ها جا به جا نشود.

بادمجان‌ها را نمک بزنید و اجازه دهید تا مدتی در همین حالت بماند. در این فرصت مواد خوشمزه‌ی داخل آن را آماده کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد و با روغن زیتون سرخ کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و سپس گشنیز، جعفری و مقداری سبزی شمالی اضافه کنید و تفت دهید.

یک قاشق از گردو پودر شده را کنار بگذارید و مابقی آن را همراه با ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری رب انار به مواد اضافه کنید.

داخل بادمجان‌ها را با مواد پر کنید. در بادمجان‌ها را بگذارید و با خلال دندون فیکس کنید.

بادمجان‌ها را به آرامی با مقداری روغن سرخ کنید.

جوجه 900 گرمی را از شب قبل با پیاز، زعفران، ادویه کاری٬ نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

در قسمتی از ظرفی که می‌توانید در فر بگذارید، یک لایه گوجه‌ی حلقه شده بچینید و بعد بادمجان‌ها را روی گوجه‌ها قرار دهید.

جوجه مزه دار شده را نیز در طرف دیگر ظرف قرار دهید.

نصف پیمانه رب انار ملس را با تقریبا ۱ پیمانه آب رقیق کنید.

۲ قاشق غذاخوری از سبزی‌های آماده، ۱ قاشق سس آلوچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق روغن زیتون و ۱ قاشق گردوی پودر شده را به آن اضافه کنید.

این سس را روی همه مواد بریزید.

می‌توانید در کناره‌های ظرف هم مقداری گوجه گیلاسی و آلو اضافه کنید تا زیباتر و خوشمزه‌تر شود.

روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم ظرف را داخل فر با دمای ۱۷۰ قرار دهید.

در آخر فویل را بردارید و روی جوجه را کمی کره بمالید تا طلایی رنگ شود.

نوش جانتون

در آخر لازم که چندتا نکته رو برای درست کردن این غذا بهتون بگم:

  • بسته به ذائقه‌ می‌توانید میزان سیر را بیشتر و یا آن را حذف کنید.
  • در صورت حذف سیر، حتما در مرحله پنجم پودر سیر بزنید.
  • دقت کنید که سبزی‌ها باید کاملا ریز شوند.
  • شمالی‌های عزیز برای سرخ کردن بادمجان‌ها از روغن زیادی استفاده می‌کنند. شما می‌توانید بادمجان‌ها را با روغن کم و یا در تابه‌های رژیمی سرخ کنید.
  • در هنگام سرخ کردن بادمجان‌ها مراقب باشید آنها جدا نشود تا مواد داخل آن بیرون نریزد.

گوشت فروشی اکبری 

با مدیریت مهدی اکبری

مجموعه گوشت فروشی اکبری از سال1390 فعالیت خود را در بازار گوشت ایران آغاز نموده و افتخار تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان سیستانوبلوچستان، همکاری با اتحادیه قصابانکرمان و تامین گوشت قرمز قصابان،  و همکاری با شرکت های بنام کرمان را درکارنامه خود دارد.  گوشت فروشی اکبری پس از گذشت13 سال از شروع فعالیت خود مفتخر است  با ایجاد شعب مختلف در خدمت مردم بوده و دسترسی مردم شریف استان را به گوشت باکیفیت، تازه و ارزان آسان‌تر نموده است.

سابقه فعالیت ها

۱- ازسال1390 تا 1400 همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام کشور

۲- تامین گوشت سازمان ققنوس ایران

۳- تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان کرمان 

۴- تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قصابان  استان کرمان

همکاری باشرکت های بنام کشور

۱- ژوبین پروتئن

۲- مهیا پروتئین

۳- پویا پروتئین

۴- ارغوان گوشت

گوشت فروشی اکبری زاهدان

شعبه1:زاهدان فلکه کوثر

شعبه 2:زاهدان خیابان سعدی نرسیده به فلکه کوثر

شماره تماس:


09910641171-093056413300-05433254565-09156785412