پیاز داغ باید به بهترین حالت ممکن درست شود تا شکل آن در غذا زشت نشود؛ برای غذاهایی مثل آش رشته و .. هم که پیاز داغ را روی غذا می‌ریزیم باید زیبایی آن چندبرابر باشد. پیاز داغ همیشه جزو سخت‌ترین و زمان‌برترین خوراکی‌ها بوده و هست؛ اما در کنارش هم غذا را چندین برابر لذیذ می‌کند هم اگر نباشد خیلی از غذاها را نمی‌شود درست کرد یا خورد. به‌همین دلیل درست‌کردن آن از واجبات است و چه بهتر که به‌جای هر روز درست کردن آن، یک روز کامل وقت بگذارید و برای یک مدت طولانی پیاز داغ درست کنیم. در این حالت هم در وقتمان صرفه‌جویی کرده‌ایم هم روند آشپزی‌مان هول هولکی پیش نمی‌رود.

در ابتدا باید دقت زیادی روی خرد کردن پیازها داشته باشیم؛ بهتر است پیازها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنیم و اندازه‌ها یکسان باشد.

بهترین روغن برای سرخ‌کردن پیاز کنجد است؛ زیرا مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد و می‌توانید چندین بار از آن برای سرخ‌کردن پیاز استفاده کنید.

نکته بعدی این است که پیازها را باید در روغن داغ بریزیم و شعله گاز هم ملایم باشد؛ زیرا شعله زیاد پیازها را سریع می‌سوزاند و شعله بسیار کم هم پیازها را خمیری می‌کند.

برای خوش‌رنگ شدن پیاز کمی زعفران به آن استفاده کنید تا طلایی و زیبا شود.

با توجه به استفاده‌ای که از پیاز می‌کنید، مقداری نمک و فلفل به آن بزنید.

روش دیگری هم هست که گفته می‌شود پیازها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بگیرید و وقتی آب آن کاملا گرفته شد، سرخ کنید.

بعد از اینکه پیازها سرخ شد آنها را در آبکش بریزید و سپس روی یک دستمال قرار دهید تا روغن آن کاملا گرفته و چیپسی شود.

بهتر است پیاز داغ را در فریزر نگهداری کنید و هر موقع خواستید از آن استفاده کنید.

گوشت فروشی اکبری 

با مدیریت مهدی اکبری

مجموعه گوشت فروشی اکبری از سال1390 فعالیت خود را در بازار گوشت ایران آغاز نموده و افتخار تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان سیستانوبلوچستان، همکاری با اتحادیه قصابانکرمان و تامین گوشت قرمز قصابان،  و همکاری با شرکت های بنام کرمان را درکارنامه خود دارد.  گوشت فروشی اکبری پس از گذشت13 سال از شروع فعالیت خود مفتخر است  با ایجاد شعب مختلف در خدمت مردم بوده و دسترسی مردم شریف استان را به گوشت باکیفیت، تازه و ارزان آسان‌تر نموده است.

سابقه فعالیت ها

۱- ازسال1390 تا 1400 همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام کشور

۲- تامین گوشت سازمان ققنوس ایران

۳- تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان کرمان 

۴- تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قصابان  استان کرمان

همکاری باشرکت های بنام کشور

۱- ژوبین پروتئن

۲- مهیا پروتئین

۳- پویا پروتئین

۴- ارغوان گوشت

گوشت فروشی اکبری زاهدان

شعبه1:زاهدان فلکه کوثر

شعبه 2:زاهدان خیابان سعدی نرسیده به فلکه کوثر

شماره تماس:


09910641171-093056413300-05433254565-09156785412