گوشت از مواد اولیه ای است که در بیشتر غذاهای ما یافت می­شود. در بیشتر خورش­ها و خوراک­­ها و پلو­ها و چلو­­ها حضور دارد و قیمت گرانی هم دارد. پس باید بدانیم چه بخریم و چقدر بخریم و از کجا بخریم. باید به تازگی و سلامتی آن پی ببریم. روش مزه­ دار کردن و طبخ و نگهداری آن را بدانیم. پس اگر مایلید بدانید مطلب زیر را با دقت بخوانید.

در باب خرید گوشت قرمز

  • گوشت گاو و گوساله، قرمز پررنگ است و گوشت گوسفند، قرمز روشن. گوشت گوسفند، چربی و استخوان و قیمت بیشتری نسبت به گوشت گاو و گوساله دارد. همچنین طبع گوشت گوسفند گرم است و طبع گوشت گاو سرد.
  • اگر دیدید چربی روی گوشت حباب دار شده است، رنگ گوشت تیره و گوشت سفت است و چربی، رنگ سفیدش را از دست داده و تیره رنگ و چرک مانند شده است یعنی گوشتی که خریده اید بیش از 24 ساعت در مغازه مانده است. اگر از گوشت فروشی اکبری خرید می­کنید خیالتان از بابت سلامت گوشت راحت باشد.
  • از خرید گوشت خارج از یخچال خودداری کنید.
  • گوشتی که نقاط خونریزی و دانه های غیر عادی داشت را نباید خرید.
  • کم رنگی یا پررنگی گوشت نشانه وجود بیماری در دام است. پس گوشتی که تغییر رنگ داشت را نخرید.
  • گوشت نباید بافتی خشک و چروکیده و بوی نامطبوع داشته باشد.

گوشت فروشی اکبری که برای رفاه حال مشتریان به قصابی آنلاین هم تبدیل شده است با عرضه گوشت های با کیفیت نگرانی شما از بابت سلامت گوشت را رفع می­کند.

نکاتی که باید در هنگام پخت گوشت رعایت کنید

  • بعد از خرید گوشت باید آن را در جهت بافت ماهیچه­ها خرد کرد تا در هنگام پخت سفت نشود.
  • از قبل باید گوشت را از فریزر درآورده باشید تا دمایش به دمای محیط رسیده باشد و نرم شده باشد. اگر گوشت منجمد را در تابه بیندازید مغز پخت نخواهد شد و تنها اطرافش حالت سوختگی پیدا می­کند.
  • در پخت با حرارت بالا چربی های روی گوشت سریع می­سوزند و ماده­ی شیمیایی سرطانزایی تولید می­کنند.
  • دمای 57 تا 60 درجه سلسیوس یعنی حرارت ملایم را برای طبخ گوشت تامین کنید. تا بافت گوشت آسیب نبیند و مواد مغذی آن از بین نروند.
  • اگر زمان پخت طولانی شود ویتامین ها و مواد مغذی از بین می­روند. پروتئین ها ساختارشان را از دست می­دهند و در این حالت گوشت نه هضم می­شود و نه جذب.
  • قبل از پخت، اصلا به گوشت قرمز نمک نزنید. نمک سبب تبخیر سریع آب گوشت می­شود و در این صورت چربی های گوشت سریعا می­سوزند. که هم عامل سفتی گوشت است هم عامل ایجاد سرطان.
  • برای پخت گوشتظرف بزرگ انتخاب کنید. چون گوشت آب میان بافتی دارد و این آب باید بخار شود و از گوشت خارج شود. اگر ظرف کوچک باشد این بخار به گوشت بر می­گردد و هم گوشت را سفت می­کند هم عامل ایجاد نفخ می­شود.

انواع روش پخت گوشت

گوشت قرمز را هم میتوان آب پز کرد هم سرخ و هم کباب.

کباب کردن

گوشت ها را در جهت بافت ماهیچه و در اندازه های کوچک خرد کنید. تا درون و بیرونش باهم پخته شود. آن را چند ساعت قبل در مخلوطی از روغن زیتون، فلفل سیاه، ماست، لیمو ترش و پیاز قرار دهید. اجازه ندهید قسمت بیرونی گوشت بسوزد. چرا که خوردن این قسمت های سوخته ئر دراز مدت سرطان ایجاد می­کند. بهتر است از خوردن کباب نیم­پز برای پیشگیری  از ابتلا به بیماری های انگلی خودداری کنید.

اگر می­خواهید آب­پز کنید

بهتر است آن را روی حرارت ملایم بپزید. زمان مناسب برای پخت گوشت گوساله و گاو بدون دیگ زودپز چهار ساعت و برای گوشت گوسفند 3 ساعت است. پخت طولانی مدت خواص گوشت را از بین می­برد و بافت آن را سفت می­کند و هضم و جذب آن را با مشکل مواجه می­کند.

سرخ کردن هم یکی از روش های پخت است

در این روش باید گوشت را از قبل به دمای محیط رسانده باشید. تابه را کاملا گرم کرده باشید و روغن را در آن ریخته باشید. باید بگذارید روغن کاملا داغ شود. حالا گوشت ها را در تابه بریزید. حرارت را جوری تنظیم کنید که نه گوشت بسوزد و نه در روغن آب بیندازد. آن ها را با یک کفگیر زیر و رو کنید تا همه ی قسمت ها یکدست سرخ شوند. برای سرخ کردن گوشت گوساله کمی بیشتر از گوشت گوسفند وقت بگذارید.

نگهداری گوشت در خانه

اگر دمای یخچال را بین صفر تا 4 درجه قرار داده اید پس ظرف دو روز باید گوشت ها را مصرف کنید. نگهداری گوشت در دمای پایین از رشد باکتری ها جلوگیری می­کند  و گوشت را تازه نگه می­دارد. اگر می­خواهید مدت زمان طولانی تری گوشت را ذخیره کنید، پس باید آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در نایلون فریزر یا ظروف نگهداری بریزید و در فریزر با دمای 18 درجه سلسیوس زیر صفر قرار دهید. روی بسته های گوشت تاریخ ورود به فریزر را یادداشت کنید تا طول دوره نگهداری را بدانید و آن را کنترل کنید.

گوشت فروشی اکبری 

با مدیریت مهدی اکبری

مجموعه گوشت فروشی اکبری از سال1390 فعالیت خود را در بازار گوشت ایران آغاز نموده و افتخار تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان سیستانوبلوچستان، همکاری با اتحادیه قصابانکرمان و تامین گوشت قرمز قصابان،  و همکاری با شرکت های بنام کرمان را درکارنامه خود دارد.  گوشت فروشی اکبری پس از گذشت13 سال از شروع فعالیت خود مفتخر است  با ایجاد شعب مختلف در خدمت مردم بوده و دسترسی مردم شریف استان را به گوشت باکیفیت، تازه و ارزان آسان‌تر نموده است.

سابقه فعالیت ها

۱- ازسال1390 تا 1400 همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام کشور

۲- تامین گوشت سازمان ققنوس ایران

۳- تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان کرمان 

۴- تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قصابان  استان کرمان

همکاری باشرکت های بنام کشور

۱- ژوبین پروتئن

۲- مهیا پروتئین

۳- پویا پروتئین

۴- ارغوان گوشت

گوشت فروشی اکبری زاهدان

شعبه1:زاهدان فلکه کوثر

شعبه 2:زاهدان خیابان سعدی نرسیده به فلکه کوثر

شماره تماس:


09910641171-093056413300-05433254565-09156785412