اگر بخواهیم به مفاهیم طب سنتی و یا طب نوین نیم نگاهی داشته باشیم، قطعا همه با خواص خون سازی جگر موافق میباشند. البته نکته بسیار مهم آن این است که جگر گوسفندی خود را با چه کیفیتی تهیه مینمایید. چرا که خواص جگر سیاه گوسفندی با تازگی و کیفیت آن ارتباط مستقیم دارد. در زمان خرید جگر گوسفندی باید روی تازگی بافت و قابلیت ارتجاعی آن توجه و تمرکز ویژه داشته باشید. سپس با توجه به این نکته قیمت روز جگر گوسفندی را نیز با کیفیت آن مقایسه کنید.
گرچه ما در مجموعه گوشت فروشی اکبری تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که محصولات پروتئینی خود را با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به مشتریان خود تقدیم نماییم. خوشبختانه امروزه دیگر مراکز توزیع محصولات پروتئینی تهران ، قیمت جگر گوسفندی کیلویی را از فروشگاه گوشت فروشی اکبری را استعلام میگیرند. چرا که این مرکز به عنوان تامین کننده عمده استان تهران نیز شناخته میشود.
جگر سیاه گوسفندی به عنوان کبد گوسفند نیز شناخته میشود؛ این غذای خوشمزه دارای طعم و مزه بسیار لذیذ میباشد. به همین دلیل است که در فرهنگ ایرانی غذاهای بسیار زیادی با جگر گوسفندی درست میشود. شاید برای شما نمونه بسیار مرسوم آن دل و جگر کبابی باشد. اما در مجله آموزش آشپزی گوشت فروشی به صورت جامع و کامل به بررسی انواع غذا با جگر گوسفندی پرداختهایم. به سبب حساسیت این ماده غذایی بهتر است که خرید جگر گوسفندی با توجه به اصول بهداشتی انجام شود. چرا که جگر به شدت در مقابل فساد و آلودگی حساس است. به همین علت مجموعه گوشت فروشی اکبری برای بسته بندی خود، تمهیدات ویژهای در نظر گفته است. در صورت یکبار خرید انواع گوشت فرمز از گوشت فروشی اکبری به جمع مشتریان وفادار فروشگاه گوشت فروشی اکبری خواهید پیوست.
خواص یک دست جگر کامل + قیمت یک دست جگر گوسفندی تازه
در ادبیات طب سنتی ایران همواره تاکید بر این بود است که جگر به همراه دل و قلوه میل شود. به همین علت است که شما نیز در اکثر جگرکی ها آن را به صورت کامل مشاهده میکنید. این موضوع به جهت جذب بهتر خواص جگر بیان شده است. با توجه به نظر متخصص تغذیه گوشت فروشی اکبری ، زمانی که شما جگر گوسفندی را به همراه قلوه گوسفندی و دل گوسفندی نوش جان میکنید. جگر حالت زود جذب و زود هضم دارد، اما دل و قلوه حالت دیر جذب و دیر هضم دارند. این موضوع موجب میشود که غذا مدت زمان بیشتری در معده شما قرار داشته باشد، در نتیجه جذب آن به صورت قابل توجه افزایش خواهد یافت.
در گذشته جگر را به عنوان یک ماده خون ساز قوی میشناختند، در صورتی که جگر یک ماده بسیار عالی برای درمان انواع زخم درونی و بیرونی میباشد. البته همواره تاکید بر این است که جگر حداکثر 5 روز پس از ذبح دام استفاده شود. بهترین نوع جگر نیز جگر بره نر و یا گوسفند نر جوان میباشد. به همین علت در زمان خرید جگر سیاه گوسفندی از گوشت فروشی اکبری اطمینان خواهید داشت که قیمت هر کیلو جگر گوسفند نر جوان برای شما محاسبه شده است. جگر یک منبع بسیار عالی از انواع آنتی اکسیدان میباشد؛ به همین علت است که در طب نوین جگر گوسفندی به عنوان یک ماده ضد سرطانی شناخته میشود.
بر اساس دادههای سازمان غذا و دارو آمریکا « FDA » جگر دارای ریز مغذی های فعال برای مبارزه با بیماری های ویروسی میباشد. البته نکته برجسته آن این است که جگر حتما به صورت مغز پخت و در حالت گرم استفاده شود. البته جگر سیاه گوسفندی برای درمان بیماری های عفونی نیز یک گزینه بسیار مناسب میباشد. البته به شرطی که در زمان مصرف از مصلح مناسب آن استفاده شود. مصلح جگر گوسفندی سرکه قرمز و همچنین گشنیز میباشد. از دیگر خواص جگر گوسفندی که موجب رواج آن بین مردم شده است، جلوگیری از زوال عقل و کمک به تقویت حافظه میباشد. البته در حال حاضر آزمایشات زیادی در این حوزه انجام نشده است!