پرده پی گوسفندی یا در واقع همان چربی دور شکم گوسفندی است. پرده گوسفندی را با نام های وز یا چربی زنبوری هم در بازار صدا می کنند. بافت پرده پی گوسفندی از چربی است و مصرف بلند مدت و متداوم آن توصیه نمی شود.
اما باید به مزه بهشتی پرده پی توجه کنیم. مزه ای بی نظیر که وقتی روی آتش می رود هر چیزی را که درون خود داشته باشد به نرمی یک هلوی رسیده و خوشمزگی بی انتها می رساند. پرده شکم گوسفندی را در لرستان وز می گویند و به به جگر پیچ اصطلاحات مردم لرستان جگر وز می گویند.
پرده گوسفندی برای پیچیدن دور انواع گوشت، جگر، دل و قلوه استفاده می شود و بعضی از مواقع هم در کباب های رولتی کاربرد دارد. برای پرده پی فرقی نمی کند دور چه چیزی باشد هرچه را لایش بزاری مزه و طعم متفاوتی را برایت به ارمغان می آورد.
نکته مهم وجود چربی بالای این محصول است و ما توصیه می کنیم در هنگام رول کردن مقدار کمی را با گوشت در هم بپیچید. پی گوسفندی را برای خوش طعم تر شدن و بو گیری بهتر است قبل از مصرف حدود 15 دقیقه در آب سرد به همراه نمک بخوابانید.
خرید پرده پی گوسفندی ازگوشت فروشی اکبری
در سایت گوشت فروشی اکبری امکان خرید پرده پی فراهم است و پرده گوسفندی گوشت فروشی اکبری برای دام های بره نر خود مجموعه می باشد که مزه بهتری نسبت به پرده گوسفندان با سن بالاتر دارد. در گوشت فروشی اکبری به صورت تلفنی یا آنلاین می توانید خرید پرده پی گوسفندی را انجام دهید.
قیمت پرده پی گوسفندی با توجه به کیفیت آن و وضعیت بازار متفاوت است که برای مشاهده قیمت روزانه این محصول در سایت ما در صفحه پرده پی گوسفندی قابل مشاهده است.