مهمترین نکته در خصوص گوشت، آشنایی از انواع برش گوشت و محل آن ها روی لاشه است، بطوریکه اگر گوشتی از نظر کیفیت و مرغوب باشد، اما نحوه برش آن با روش پخت تناسب نداشته باشد، هرگز طعم مورد نظر را نخواهد یافت. برای مثال اگر بعضی گوشت ها را در جهت متقاطع رگه ها، ببُرید، کوتاه و سفت می شوند، اما بعضی از گوشت ها به طور طبیعی ترد هستند.
برای تهیه برخی غذا ها مانند خورش که گوشت مصرفی آن ها بافت درشتی دارد، برش باید در جهت عمود به رشته های بافت ایجاد شود، تا باعث نرمی، تردی و خوش طعم شدن گوشت شود.