باربیکیو روشی است از پختن غذا که در آن غذا از قبیل گوشت و مرغ و ماهی را به سیخ کرده و بر روی ذغال داغ یا میله های برقی قرار می دهیم تا کباب شوند.قبل از گذاشتن مواد غذایی می بایست میله های باربیکیو چرب گردد، غذا نیز روی این میله های چرب شده و از پیش گرم شده روی حرارت زیاد (گاز، زغال یا چوب) گریل می شود.
در صورت استفاده از روغن و یا سوخت جامد، قبل از قرار دادن مواد غذایی روی میله های باربیکیو حتما اجازه دهید تا دود حاصل از آن فروکش کند، در غیر این صورت غذا پس از طبخ بوی دود می گیرد. بهتر است برخی از غذاها از قبیل بروشت ها یا مرغ پیش از پخت مرینیت گردد، اما سایر غذاها طی پخت، کاملاً به سس باربیکیو آغشته می شوند.
فوائد باربیکیو مواد غذایی:
- سرعت گریل کردن، امکان پخت سریع غذاها را متناسب با سفارش مشتریان فراهم می آورد.
- برشته کردن غذاها، ظاهر آن را بهتر و زیباتر می نماید.
- کنترل میزان پخت غذا در روش باربیکیو راحت تر است، زیرا غذا در حین گریل شدن قابل مشاهده است.