گوشت شتر مرغ در رده گوشت های قرمز قرار دارد و دارای طبعی گرم و خشک است، از نظر طعم و ساختار به گوشت گوساله شباهت داشته و زود هضم نیز می باشد.
ویژگی های گوشت شترمرغ
این گوشت به علت دارابودن میزان پایین چربی و اسید لینولنیک بالا خاصیت رژیمی داشته که این مزیت به همراه ترکیبات شیمیایی مناسب آن گزینه مناسبی جهت استفاده افراد با فعالیت های بالا،جوانان ،بیمارانی که به تازگی بهبود یافته اند،مبتلایان به بیماری های قلبی و فشار خون بالا می باشد.
2-مواد معدنی ضروری و تشکیل دهنده این گـوشت شامل روی، منیزیم و ویتامیـنهای B1،B2 ،A،C ،E،نیاسیــن،پروتئیـن و آهـن می باشد. اما در مقایسه با سایر گوشت ها کالری و کلسترول پایین،آهن و پروتئین بیشتری دارد.از جمله این تفاوتها میزان پایین چربی، ترکیب مناسب آمینو اسیدهاو درصد بالای آمینواسیدهای اشباع و غیراشباع است.
3-مانند گوشت مرغ ترد بوده و دارای فیبرهای ماهیچه ای کوتاه می باشد و در زمان کوتاهی پخته می شود.
4-عدم انتقال هیچ نوع از بیماری های انگلی به انسان در مقایسه با گوشت گاو و مقاوم در برابر باکتری های مضرمانند E.coli و Salmonella.
خواص درمانی
از گوشت شتر مرغ برای درمان بیماری هایی مانند کم خونی و لخته شدن خون،افسردگی،چاقی،استرس،فلج، بی حسی وخواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری های سرد رحمی استفاده می شود. از طرفی بدلیل داشتن اسید چرب امگا3 در کاهش بیماری های قلبی و عروقی و همچنین میزان کم سدیم در این نوع گوشت در درمان بیماران مبتلا به فشار خون بالا مؤثر است.این گوشت سرشار از آهن بوده و از این جهت استفاده از آن برای خانم های باردار و نهایتاٌ تمام فعالیتهای متابولیکی و سلولی بدن انسان گزینه مناسبی می باشد.