یکی از لذیذترین غذاهای ترکی، اسکندر کباب است که مدل تهیه آن شبیه به دونر کباب می باشد. این کباب مخصوص در شهر بورسا در ترکیه تهیه می‌شود و تکه‌های کباب را با کره، ماست و سس گوجه خوشمزه مخلوط و سرو می‌کنند.بطوریکه گوشت در روی یک سیخ بزرگ قرار می گیرد سپس حرارت داده می شود و بعد از پخت گوشت را لایه لایه با چاقو می بریم و سرو می کنیم.

 

مواد لازم 

راسته یا فیله گوساله (نواری نازک برش خورده)  400 گرم
پیاز (خلال شده)  2 عدد
سیر (کوبیده شده)  2 حبه
دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)  به مقدارلازم
کره  به مقدار لازم
گوجه فرنگی  4 عدد
فلفل چیلی شده  2 عدد
استاک گوشت  250 میلی لیتر
سبزیجات تازه  جهت تزئین

روش پخت 

به همراه پیاز سیر و فلفل سیا، تیکه های گوشت را در ظرفی هم میزنیم تا زمانیکه گوشت مزه دار شود. در ماهی تابه کره را تفت و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوجه فرنگی و فلفل چیلی را تفت تا نرم شود سپس پوست آن ها را می گیریم و تا زمان تهیه سس غلیظ روی گاز حرارت می دهیم. مواد را برای سرو آماده و در ظرفی به همراه سبزیجات سرو می نمائیم.