موارد اساسی برای پخت کباب دنده

با توجه به ذائقه مردم ایران، دستور پخت و طرز تهیه کباب دنده با گوشت گوسفند توسط افراد زیادی استفاده می شود. همه ما تمایل داریم که در جشن ها و مراسمات خود، کباب را به عنوان یک وعده غذایی مجلل انتخاب کنیم. همچنین در دورهمی ها و زمانی که در طبیعت سپری می کنیم، کباب دنده انتخاب اول ما است.
تنوع بالایی که می توان به کمک گوشت گوسفند ایجاد کرد، همواره ستودنی است. امروزه با استفاده از این گوشت، غذاهای متفاوتی را طبخ می کنند. برای مثال، انواع خورشت ایرانی، به وسیله گوشت قرمز پخته می شود. این در حالی است که می توانید با کمک این گوشت، بهترین نمونه های کباب را نیز تهیه کنید.
حال نیاز است که قبل از طبخ و آشنایی با شیوه تهیه کباب دنده با گوشت، اصول و نکات اساسی را در مورد روش پخت بدانید. اصولا گوشت گوسفند، مدت زمان بیشتری نیاز به پخت دارد. برای همین بهتر است که زمان پخت را به خوبی رعایت کنید. اصولا پخت کباب دنده، نیازمند آن است که گوشت را به خوبی طعم دار کرده باشید. امروزه روش های زیادی برای طعم دار کردن گوشت وجود دارد. می توانید از سس باربیکیو، لیموترش تازه، جعفری و گشنیز، سس گوجه فرنگی و … برای ایجاد طعم و عطر فوق العاده در کباب استفاده کنید.

مرحله اول تهیه کباب دنده با گوشت گوسفند

همان طور که اشاره کردیم، کباب یکی از اساسی ترین وعده های غذایی ما ایرانیان به حساب می آید. بنابراین بهتر است همه ما دستور پخت کباب دنده با گوشت گوسفند را بدانیم و در صورت نیاز آن را طبخ کنیم. نکته مثبتی که در خصوص این کباب وجود دارد، مواد اولیه ناچیزی است که برای پخت نیاز دارد. در واقع نیازی نیست برای پخت این کباب هزینه زیادی را متقبل شوید و تنها به چند مواد اولیه ساده احتیاج خواهید داشت. ما این دستور پخت را برای شما حاضر کرده ایم تا مطابق با آن، بهترین غذا را طبخ کرده و از آن لذت ببرید.
• گوشت مرغوب دنده گوسفند ۹۰۰ گرم
• پیاز رنده یا خرد شده متوسط ۳ عدد متوسط
• لیموترش تازه ۲ عدد بزرگ
• گوجه فرنگی ۲ الی ۳ عدد
• ادویه( نمک، فلفل، زردچوبه و …) به میزان لازم
اول از هرچیز دقت کنید که این مواد برای غذای ۴ نفر مناسب است. بنابراین اگر می خواهید آن را برای تعداد بیشتری از افراد سرو کنید، حتما باید مواد اولیه خود را دو برابر کنید. در ابتدا، اگر گوشت دنده گوسفند شما خرد نشده است، باید آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید و برش بزنید. سپس آن را شستشو داده و با کمک کمی آبلیمو و مقداری ادویه، طعم دار کنید.
بهتر است گوشت دنده گوسفند را در داخل یک ظرف پلاستیکی قرار دهید. سپس آبلیمو، فلفل و در صورت وجود کمی روغن زیتون را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت طعم دار شود. برای اینکه گوشت مزه بهتری پیدا کند، باید به آن فرصت بدهید. برای همین لازم است تا روی گوشت را به کمک یک نایلون و یا سلفون بپوشانید و آن را برای بازه زمانی ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله دوم تهیه کباب دنده با گوشت گوسفند

پس از ۴ ساعت، زمان طبخ و تهیه کباب دنده با گوشت گوسفند فرا می رسد. می توانید آن را داخل فر قرار داده و طبخ کنید یا اینکه روی زغال به طور مستقیما طبخ کنید. هر دو روش گفته شده، پخت مناسبی را ارائه می دهند، اما بهتر است به لوازم در دسترس خود نگاه کنید و بر اساس آن، یکی از این دو شیوه را انتخاب کنید. اگر می خواهید کباب گوسفندی را در داخل فر بپزید، بهتر است گوجه ها را خرد کرده و در کف سینی قرار دهید. سپس روی آن آویشن بریزید.
پیازها را به صورت حلقه ای برش بزنید و روی گوجه ها بچینید. حال گوشت هایی که طعم دار کرده اید را در داخل سینی قرار دهید و به مدت ۲ و نیم ساعت تا ۳ ساعت با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد در داخل فر قرار دهید. بعد از طی شدن مدت زمان مقرر، غذای شما آماده میل کردن است و می توانید آن را به همراه مخلفات و یا حتی برنج سرو کنید.
برای پخت و تهیه کباب دنده با گوشت گوسفند بر روی شعله مستقیم نیز باید در ابتدا حرارت مستقیم را به وسیله زغال ایجاد کنید. سپس گوشت را بر روی کباب پز قرار دهید و آن را مستقیما بر روی شعله بگذارید. پس از گذشت حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه، کباب شما حاضر است و می توانید از طعم بی نظیری که دارد، لذت ببرید.

فاکتورهایی که سبب خوش طعم شدن کباب دنده می شوند

کباب ها جزو دسته های غذایی اصیل ایرانی به شمار می روند و برای همین، باید با دقت بیشتری طبخ شوند. اگر به غذاهای محلی ایرانی نگاه کنید، متوجه خواهید شد که در هر شهر، کباب به شیوه ای متفاوت پخته می شود. برای مثال، کرمانشاهی ها روشی جالب را برای پخت کباب دنده به کار می گیرند. همچنین شیوه طبخ این غذا در نواحی شمال کشور و اطراف تبریز، متفاوت است.
البته میان همه این مناطق، یک اصل مشترک وجود دارد و آن رعایت فاکتورهایی است که سبب خوش طعم شدن کباب دنده می شود. اولین و اصلی ترین نکته ای که باید مورد توجه قرار دهید، میزان کیفیت گوشت و گوسفند زنده است. مسلما گوشت تازه ذبح شده، طعم بهتری نیز خواهد داشت.

استفاده از سس در این غذا، بسیار مهم است و باعث می شود که گوشت دچار خشکی نشود. برای این منظور، می توانید سس باربیکیو را در انتهای کار با کمک یک قلمو بر روی قسمت های مختلف گوشت قرار دهید. همچنین می توانید چند عدد گوجه فرنگی را به همراه جعفری و آبلیموی تازه روی حرارت مستقیم بگذارید و پس از تفت دادن، آن را بر روی کباب ها بریزید. انتخاب سس کاملا سلیقه ای است و با هدف جلوگیری از خشک شدن گوشت انجام می شود.
قیمت گوسفند و گوشت دنده آن، در محدوده متوسطی قرار دارد. اغلب اوقات، دوستداران کباب و غذاهای اصیل ایرانی، می توانند آن را خریداری کرده و در غذاهای خود به استفاده برسانند.

گوشت فروشی اکبری 

با مدیریت مهدی اکبری

مجموعه گوشت فروشی اکبری از سال1390 فعالیت خود را در بازار گوشت ایران آغاز نموده و افتخار تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان سیستانوبلوچستان،

 همکاری با اتحادیه قصابانکرمان و تامین گوشت قرمز قصابان،  و همکاری با شرکت های بنام کرمان را درکارنامه خود دارد.

  گوشت فروشی اکبری پس از گذشت13 سال از شروع فعالیت خود مفتخر است 

با ایجاد شعب مختلف در خدمت مردم بوده و دسترسی مردم شریف استان را به گوشت باکیفیت، تازه و ارزان آسان‌تر نموده است.

سابقه فعالیت ها

۱- ازسال1390 تا 1400 همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام کشور

۲- تامین گوشت سازمان ققنوس ایران

۳- تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان کرمان 

۴- تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قصابان  استان کرمان

همکاری باشرکت های بنام کشور

۱- ژوبین پروتئن

۲- مهیا پروتئین

۳- پویا پروتئین

۴- ارغوان گوشت

گوشت فروشی اکبری زاهدان

شعبه1:زاهدان فلکه کوثر

شعبه 2:زاهدان خیابان سعدی نرسیده به فلکه کوثر

شماره تماس:


09910641171-093056413300-05433254565-09156785412