خرید اسوبوکو « Osso buco »
امروزه غذاهای ایتالیایی طرفداران بسیار زیادی در ایران پیدا کرده است، مخصوصاْ اگر از گوشت گوساله تهیه شده باشند. با توجه به درخواستهای بسیار زیاد مشتریان، اسوبوکو ویژه گوشت فروشی اکبری آماده عرضه شد. اسوبوکو قسمتی از گوشت متصل به استخوان قلم گوساله میباشد، که جداسازی آن به شدت تخصصی و سخت میباشد؛ چرا که اگر دقت و تمرکز کافی برای جداسازی آن وجود نداشته باشد، استخوان قلم از بین خواهد رفت. قیمت اسوبوکو معمولاْ یک میانگین وزنی از قیمت قلم گوساله و قیمت ران گوساله میباشد. یکی از مهمترین نکاتی که ذهن خریداران اسوبوکو را به خود مشغول میکند، این است که نحوه صحیح برش اسوبوکو چگونه میباشد؟
در پاسخ به این چالش باید بگوییم که یک برش تخصصی اسوبوکو با کیفیت، از برشهای حلقوی شکل ماهیچه ساق گوساله تشکیل شده است. اگر Professional cutter بتواند برش های موازی به قطر 5 سانتیمتر انجام دهد، اسوبوکو در بهترین حالت خود قرار خواهد داشت. اسوبوکو دارای خواص بسیار زیادی میباشد و این موضوع نیز به علت ترکیب گوشت قرمز با مغز استخوان قلم گوساله میباشد. با توجه به نظر متخصص طب سنتی تیم تولید محتوای مجله سلامتی گوشت فروشی اکبری ، بهتر است که به طبع سرد اسوبوکو توجه ویژه داشته باشید و در کنار آن از فلفل سیاه آسیاب نشده و زنجبیل استفاده نمایید. در این صورت فارق از مزاج فرد تمامی مواد آن به بهترین شکل ممکن جذب بدن خواهد شد.
به این نکته توجه داشته باشید که اسوبوکو ایتالیایی معمولاْ نحوه طبخ ویژه خود را دارد. به همین دلیل پیشنهاد میشود به مجله آموزش آشپزی گوشت فروشی اکبری مراجعه نمایید و از مقاله «طرز تهیه اسوبوکو ایتالیایی» به صورت ویژه استفاده نمایید.
گوشت اسوبوکو ایتالیایی « خوراک ماهیچه ایتالیایی » برای چه کسانی مناسب است؟
به صورت کلی خرید اسوبوکو ایتالیایی برای همه افراد مفید است. البته با توجه به نظر متخصص تغذیه مجله گوشت فروشی اکبری برخی از افراد باید مقادیر بیشتری از آن استفاده نمایند. چرا که خوراک ماهیچه ایتالیایی با استخوان برای چند گروه نقش حیاتی دارد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت. اما قبل از هر چیزی به یاد داشته باشید که قیمت اسوبوکو ایتالیایی بیش از آنکه به قیمت گوشت گوساله و یا قلم گوساله بستگی داشته باشد، به مرکز خرید آن بستگی دارد. چرا که عده زیادی از قصابها به دلیل ضعف اطلاعات در مورد بخشهای مختلف قسمت گوساله توانایی جداسازی آن را ندارند. به همین دلیل پیشنهاد ما بر این است که از مقاله « بررسی قسمت های مختلف گوشت گوساله » برای افزایش دانش خود استفاده کنند.
۱- کسانی که دچار ضعف در عضلات اسکلتی بدن خود میباشند
اسوبوکو با کیفیت برای کسانی که دچار شکستگی و یا کشیدگی عضلات میباشند، یک گزینه بسیار مناسب میباشد. چون عضلات اسکلتی افراد پس از سانحه دچار ضعف و تحلیل قابل توجه خواهد شد. از طرفی زمانی که افراد به دلیل بیماریهای مختلف دچار ضعف عضلات حرکتی میشوند، برای تقویت آن در مدت زمان کوتاه نیاز به استفاده از اسوبوکو خواهند داشت. در صورتی که دسترسی شما به خوراک ماهیچه ایتالیایی با استخوان سخت بود؛ به عنوان جایگزین میتوانید از گل ماهیچه گوساله، فیله گوساله و بیفتک گوساله هم استفاده کنید.
۲- افرادی که در میانسالی و یا کهنسالی به سر میبرند
معمولاْ با افزایش سن توده های چربی به دلیل کاهش متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند. از طرفی بافت عضلانی بدن نیز به دلیل کاهش فعالیت بدنی و تغییر لایف استایل زندگی تغییر میکند و رو به افول خواهد رفت. در نتیجه بدن نیاز به مواد پروتئینی غنی و همچنین فیبر بسیار بالا خواهد داشت. بهترین انتخاب برای حل این چالش خرید اسوبوکو ایتالیایی تازه میباشد. البته توجه داشته باشید که میل کردن آن باید در مقادیر کم و به صورت مستمر حداقل 2 وعده در هفته باشد. در این صورت نتایج شگفت انگیز آن زندگی شما را تحت شعاع قرار خواهد داد.
۳- برای مادران پس از زایمان
مادران زمانی که زایمان میکنند، عضلات لگنی و همچنین عضلات واژن آنها دچار جراحات قابل توجهی خواهد شد. در صورتی که زایمان آنها به صورت سزارین باشد، ایجاد برش در شکم و رحم آن ها میتواند موجب فشار به سیستم عصبی و عضله مادران شود. از طرفی زمانی که مادر بخواهد به فرزند عزیز خود شیر بدهد بخش قابل توجهی از منابع مغذی بدن خود را به نوزاد منتقل خواهد کرد. به همین علت مواد غذایی که مادر میل میکند به صورت مستقیم روی سلامت مادر و فرزند تاثیر خواهد گذاشت. بر اساس تحقیقات صورت گرفته از متخصصین مامایی یکی از مواد غذایی که میتواند تا حد زیادی این موضوع را پوشش دهد، اسوبوکو با کیفیت میباشد. چرا که مادر به صورت همزمان از خواص قلم گوساله و همچنین ماهیچه ساق گوساله بهره مند خواهد شد.
۴- افرادی که دچار کمبود آهن و کم خونی میباشند
فقر آهن یکی از چالشهای بزرگ در جهان میباشد، این موضوع در کشورهای فقیر بیشتر و در کشورهای ثروتمند کمتر خواهد است. چرا که در کشورهای ثروتمند خرید گوشت قرمز به مراتب بیشتر میباشد. با این اوصاف اگر به دنبال درمان فقر آهن و یا کم خونی در مدت زمانی کوتاه میباشید، بهترین انتخاب برای شما استفاده از گوشت فیله بره، راسته مغز گوسفندی، مغز ران بدون استخوان گوسفندی، اسوبوکو تازه، ران ویژه گوسفندی خواهد بود. معمولاْ کسانی که قصد انجام یک عمل خاص و سنگین دارند، باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند. دقت کنید که سلامتی بدن شما بیش از آن که به ژنتیک شما بستگی داشته باشد به نوع تغذیه و لایف استایل شما بستگی خواهد داشت.
۵- ورزشکاران قدرتی و سرعتی در سطوح متوسط و بالا
معمولاْ کسانی که به دنبال بهبود عملکرد ورزشی خود میباشند، نیاز دارند که سطح کراتین خون خود را افزایش دهند. در صورتی که بخواهند این کار را با استفاده از مکملهای ورزشی متشکل از کراتین انجام دهند، فشار قابل توجهی به کلیههای خود وارد میکنند. با این حال بر اساس نظر متخصصین حوزه رژیم و تناسب اندام میتوان کراتین مورد نیاز بدن را به صورت قابل توجه از طریق تغذیه تامین نمود. بهترین منابع تغذیه حاوی کراتین عبارتند از گوشت قرمز با چربی بسیار کم مانند گوشت اسوبوکو تازه، بیف استراگانف و گوشت ران گوساله. البته اگر شما نیز جزوه افراد ورزشکار میباشید، میتوانید از مجله رژیم و تناسب اندام گوشت فروشی اکبری به صورت جامع و کامل استفاده نمایید. در این مجله اطلاعات مفید بسیار زیادی برای ورزشکاران قدرتی و سرعتی وجود دارد.
چگونه اسوبوکو تازه را تشخیص دهیم؟
همانطور که میدانید ارزش غذایی مغز استخوان قلم گوساله با پارامتر زمان ارتباط مستقیم دارد. به همین دلیل است که باید در زمان مناسب تهیه و طبخ شود. از طرفی پیدا کردن اسوبوکو تازه و با کیفیت اندکی سخت میباشد، به همین دلیل لازم است که نشانههای اسوبوکو درجه یک را آموزش دهیم. اولین و مهمترین نکتهای که شما باید به آن توجه داشته باشید، رنگ مغز استخوان قلم گوساله میباشد؛ رنگ مغز استخوان تازه معمولاْ شیری و یا کرمی رنگ میباشد. در صورتی که مغز استخوان قلم گوساله رنگ خاکستری و یا سبز بسیار کم رنگ به خود گرفته باشد، خوردن آن به بدن شما آسیب وارد خواهد کرد.
در زمان خرید اسوبوکو گوساله بهتر است به نوع و کیفیت گوشت قرمز آن نیز توجه ویژه داشته باشید. بافت گوشت قرمز باید حالت ارتجاعی داشته باشد و روی آن هیچ گونه جراحت غیر عادی وجود نداشته باشد. چرا که در برخی مراکز غیر معتبر با دورچینی گوشت مانده، فساد آن را پنهان میکنند. « به برش لبه مچاله و کدر شده گوشت مانده، دورچینی گفته میشود. این کار شاید ظاهر گوشت را مثل روز اول کند، اما آلودگی و فساد روی گوشت موجب چالش و مشکلات جدی برای فرد مصرف کننده خواهد شد. »
در زمان خرید اسوبوکو ایتالیایی به بو و همچنین رنگ گوشت قرمز آن توجه نمایید. ممکن است که رنگ اسوبوکو تازه اندکی قرمز تیره باشد. این موضوع به منزله کیفیت بسیار بالای آن است. در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه دارید، پیشنهاد گوشت فروشی اکبری به شما این است که از بخش راهنمای خرید گوشت دیدن فرمایید و از مقاله « علائم گوشت فاسد چیست؟ » به صورت جامع و کامل استفاده نمایید. تمامی مراکز توزیع محصولات پروتئینی به تجهیزات نگهداری صنعتی و همچنین متخصصین حوزه بهداشت مانند فروشگاه اینترنتی گوشت فروشی اکبری ، دسترسی ندارند. این موضوع ممکن است که خرید اسوبوکو ایتالیایی را اندکی سخت کند، در نتیجه به نکات گفته شده دقت کافی داشته باشید.
قیمت اسوبوکو ایتالیایی چقدر است؟
به صورت کلی نمیتوان یک قیمت ثابت برای گوشت اسوبوکو مطرح کرد. چرا که قیمت گوشت گوساله به صورت پیوسته در حال نوسان میباشد. با این حال برخی مراکز معتبر مانند قصابی گوشت فروشی اکبری که وظیفه تامین مواد پروتئینی اکثر رستورانهای ایتالیایی استان تهران را به عهده دارند، همواره قیمت اسوبوکو خود را به نسبت سایر مراکز این حوزه اندکی پایینتر عرضه خواهد میکند. با این حال توجه داشته باشید که تنها اولویت ما در زمان تهیه اسوبوکو ایتالیایی کیفیت و نوع برش تخصصی آن میباشد. چرا که ظرافت تهیه اسوبوکو روی طعم نهایی آن به شدت تاثیر گذار خواهد بود. در نهایت به شما اطمینان میدهیم که قیمت اسوبوکو ایتالیایی به نسبت کیفیتی که از ما دریافت میکنید، به مراتب کمتر خواهد بود.