گراتن بوسیله انواع سبزیجات پخته شده و ماهی ها و میگوهای مخلوط با سس سفید تهیه می شود. سس گراتن باید طوری باشد که کاملا روی سبزی یا ماهی یا میگو را بپوشاند. انواع گراتن می بایست در ظرف های نسوز کم عمق طبخ شود و با همان ظرف سرو شود. پنیری که به مصرف گراتن و سوفله میرسد باید از پنیر گریور یا گودا و انواع آن باشد چون در آن پنیرها آب می شود و سطح گراتن و سوفله بهتر طلایی می شود.

 

انواع گراتن:

  • گراتن آندیو
  • گراتن بادمجان
  • گراتن تره فرنگی
  • گراتن سیب زمینی
  • گراتن گل کلم
  • گراتن ماهی
  • گراتن مرغ
  • گراتن مرغ و بادمجان
  • گراتن کدوی سبز
  • گراتن اسفناج

گوشت فروشی اکبری 

با مدیریت مهدی اکبری

مجموعه گوشت فروشی اکبری از سال1390 فعالیت خود را در بازار گوشت ایران آغاز نموده و افتخار تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان سیستانوبلوچستان،

 همکاری با اتحادیه قصابانکرمان و تامین گوشت قرمز قصابان،  و همکاری با شرکت های بنام کرمان را درکارنامه خود دارد.

  گوشت فروشی اکبری پس از گذشت13 سال از شروع فعالیت خود مفتخر است 

با ایجاد شعب مختلف در خدمت مردم بوده و دسترسی مردم شریف استان را به گوشت باکیفیت، تازه و ارزان آسان‌تر نموده است.

سابقه فعالیت ها

۱- ازسال1390 تا 1400 همکاری با شرکت پشتیبانی امور دام کشور

۲- تامین گوشت سازمان ققنوس ایران

۳- تامین گوشت ستاد تنظیم بازار استان کرمان 

۴- تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قصابان  استان کرمان

همکاری باشرکت های بنام کشور

۱- ژوبین پروتئن

۲- مهیا پروتئین

۳- پویا پروتئین

۴- ارغوان گوشت

گوشت فروشی اکبری زاهدان

شعبه1:زاهدان فلکه کوثر

شعبه 2:زاهدان خیابان سعدی نرسیده به فلکه کوثر

شماره تماس:


09910641171-093056413300-05433254565-09156785412