ماهیچه ران گوسفند از کشتار روز تهیه شده است و با کیفیت عالی در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. این محصول از ماهیچه و بافت پیوندی راه گوسفند تهیه شده است و همراه با تمام چربیهای مربوطه در این قسمت بسته بندی خواهد شد. در واقع، نقاط بین استخوان زیرین و زبرین گوسفند را شامل میشود و میتوانید با تهیه آن در یک بسته بندی کامل، حجم خوبی از گوشت را داشته باشید. وزن آن ۸۰۰ گرم است و همراه با پروتئین کامل و مواد مغذی دیگر در اختیار شما قرار خواهد گرفت. ماهیچه گوسفندی یکی از لذیذترین غذاهایی است که نسبت به نوع گوشتهای دیگر میتوانید به سراغش بروید.
فواید استفاده و خرید ماهیچه ران گوسفند
گوشت ماهیچه بسیار مقوی و پر انرژی است و برای غلبه بر خستگی و افزایش مقاومت بدن مفید میباشد. این گوشت قرمز دارای پروتئین بسیار بالایی است که نیاز بدن به پروتئین را کاملا تامین می کند و دارای انواع ویتامین های گروه B مانند ویتامین b12 است که برای بدن ضروری هستند. همچنین گوشت گوسفند گرم و تر و از نظر طب سنتی بهترین نوع گوشت برای مزاج انسان است.
موارد مصرف
ماهیچه ران گوسفند را میتوانید در انواع خورشت به کار ببرید. محدودیت خاصی در این زمینه وجود ندارد و حتی برای استیک کردن و چرخ کردن گوشت هم کاربرد دارد. ضایعات مربوط به ماهیچه ران گوسفند کم است و میتوانیم به چربیها، غدد و همچنین قسمتهای غیرخوراکی و استخوان آن اشاره کنیم. ماهیچه ران گوسفندی نقش بزرگی در تامین سفره غذایی خانوارهای ایرانی دارد و میتوانید با تهیه این محصول از کشتار روز، شما نیز وعدههای غذایی ارزشمندی را سر سفره خود داشته باشید. گوشت گوسفند از منبع غنی آهن تشکیل یافته است و مصرف یک تکه از آن میتواند آهن مورد نیاز بدن شما را به شیوهای عالی تامین کند.
بسته بندی و آمادهسازی به همراه قیمت ماهیچه ران گوسفندی
در نظر داشته باشید که ماهیچه ران گوسفندی در گوشت فروشی اکبری در ظروف کاملا بهداشتی و پلاستیکی تهیه شده است و با کشیده شدن سلفون روی آن، تا زمانی که تحویل مشتری داده شود، کیفیت خودش را حفظ خواهد کرد. این محصول از کشتار روز تهیه شده است و بههمین دلیل، در مدت زمان کمی که طول میکشد تا تحویل مشتری شود، از کیفیت آن کاسته نمیشود. شما نیز در ادامه میتوانید آن را در یک شرایط ایدهآل نگهداری کنید. شرایط ایدهآل میتواند دمای ۱ الی ۴ درجه در شرایط مصرف سریع و انجماد کردن و نگهداری چند ماهه آن در دمای زیر ۱۸ درجه باشد. در این شرایط است که گوشت آسیبی نخواهد دید.
تهیه شده از | گوشت گوسفند |
اجزاء محصول | قلم، گوشت اطراف آن |
موارد استفاده | آبگوشت، انواع خورشت، چرخ کرده و استیک |
وزن | هر عدد ۷۰۰ گرم |
میزان چربی | بی چربی |
میزان استخوان | با استخوان |
ضایعات | رگ، قسمتهای غیر خوراکی |
وزن ضایعات در هر کیلو | ۵۰ الی ۱۰۰ گرم |
شرایط نگهداری | یخچالی بین صفر الی چهار درجه |
لزوم مصرف گوشت روزانه
گوشت یکی از مواد غذایی ارزشمندی است که انسان با تهیه مصرف هفتگی آن میتواند بخش بزرگی از مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را با آن تامین کند. گوشت گوسفندی یکی از بهترین منابعی است که میتوانید از قسمتهای مختلف آن استفاده کرده و در تهیه غذاهای مختلف به کار ببرید. سفره ایرانی و شیوه آشپزی آنها طوری است که گوشت قرمز نقش پر رنگی در آن دارد و بههمین دلیل، شیوههای مصرف بسیار متعددی وجود دارد که شما میتوانید از گوشت گوسفندی داشته باشید. میتوانید در انواع خورشتها از آن استفاده کرده و در یک حجم بالاتر، از آن برای تهیه استیک هم بهره ببرید. ماهیچه ران گوسفندی هم بهدلیل چربی بالا و آبدار بودن طرفداران زیادی در کشور ما دارد.