برای انواع سوپها و پتاژها و سس ها و حتی بعضی از غذاها به مقداری اب گوشت یا استاک گوشت نیاز داریم که دستور تهیه آن به شرح ذیل است:
مواد لازم:
برای تهیه یک لیتر آب گوشت (حدود پنج پیمانه) مواد مورد نیاز به شرح زیر است:
2 تا 3 کیلو | استخوان راسته بدون گوشت (یا خرده ریزه های گوشت راسته در حدود یک کیلو) |
2 تا 4 عدد | ساقه کرفس (یا برگ بو دو سه عدد) |
یک تا دو عدد | هویج فرنگی |
یک عدد متوسط | پیاز |
یک الی دو حبه | سیر |
حدود 3 لیتر (15 پیمانه) | آب سرد |
به مقدار کافی | نمک و فلفل |
طرز تهیه:
گوشت را تیکه می نمائیم و استخوانها را میشکنیم و میشوریم، سبزیها را خرد کرده و با آب سرد داخلل گوشت میریزیم و حرارت ملایم به آن می دهیم تا بپزد. مقدار آب گوشت تهیه شده را از صافی رد می کنیم و میگذاریم تا سرد گردد و چربی روی آن را میگیریم که در این مرحله قابل استفاده است.